Deskundige persoonlijke begeleiding en advies! Zowel voor als na uw aankoop.

Deskundige persoonlijke begeleiding en advies! Zowel voor als na uw aankoop.

Garantie

Garantie vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service. Voor alle door ons nieuw geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie. Bij aankoop worden de voorwaarden met betrekking tot de garantie met u doorgenomen zodat u weet waar u aan toe bent. Wij Wij beschikken over een eigen werkplaats zodat in de meeste gevallen de reparatietijd tot een minimum beperkt wordt.

Robotmaaiers:

Aandachtspunt bij gebruik Robotmaaiers (anders vervalt de garantie):
BELANGRIJK. De machine is waterbestendig maar niet waterdicht. Spuit uw robotmaaier dus NOOIT schoon met een hogedrukspuit of iets dergelijks.
Gebruik NOOIT een tuinslang of enig andere vloeistof om de onderkant van de maaimachine schoon te maken. Vloeistoffen kunnen de componenten beschadigen.

Accu's:

Op accu's, V-snaren en lagers gelden bij veel fabriekanten aparte garantieregels, vaak zelfs helemaal geen garantie. Vooral accu's willen nog wel eens voor problemen zorgen (nu meer dan in het verleden). Gemiddeld geven de meeste fabriekanten maar 1 maai seizoen garantie op de accu!

Voor meer informatie met betrekking tot garantie of de garantieprocedure kunt u altijd contact met ons opnemen.