Deskundige persoonlijke begeleiding en advies! Zowel voor als na uw aankoop.

Deskundige persoonlijke begeleiding en advies! Zowel voor als na uw aankoop.

Robotmaaier

Een robotmaaier is de moderne opvolger van de traditionele handmaaier, benzinemaaier en zitmaaier. Robotmaaiers werken geruisloos en volledig zelfstandig. Ze zijn ontworpen om u tijd en geld te besparen, zodat u kunt genieten van andere activiteiten met familie en vrienden.

De moderne robotmaaiers worden voortdurend intelligenter. Ze vinden zelfstandig het basisstation terug, plannen zelf hun maaibeurten en hebben nauwelijks menselijke interventie nodig. U kunt ze zelfs eenvoudig bedienen met uw smartphone!

Leuk om te weten: Robotmaaiers zijn de op één na grootste categorie van huishoudrobots!

Wij leveren, onderhouden en repareren robotmaaiers van de volgende merken:

Robomowrobomow logo small
Klik hier voor meer informatie over Robomow. 

Stihl iMowlogo Imow small
Klik hier voor meer informatie over Stihl iMow. Nu 5 jaar garantie mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.
Sta vermeld als dealer op de website van Stihl.
Vanaf 2019 is Viking Imow - Stihl Imow geworden.
Ook de kleur is aangepast, nu Stihl oranje/wit in plaats van Viking groen.

logo etesiaEtesia ET-Mowers
Klik hier voor meer informatie over ET- Mowers.

Service
Om uw robotmaaier op uw gazon te laten maaien, moet een perimeterdraad rond het volledige gazon worden geïnstalleerd en rondom de beschermde zones binnen het gazon. Een juiste installatie van de perimeterdraad is essentieel voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de werking van de Robot. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Installatie alleen voor robots die bij ons gekocht zijn, ook hebben we een kabellegmachine. Die legt de kabel (perimeterdraad) meteen in de grond! Ook kunnen we langs komen om uw robot programma aan te passen enz. Kosten hier van zijn vanaf € 45,00 (voorrijkosten en kleine handeling) daarna gewoon uur tarief.

Dronten
De Robomow robotgazonmaaiers worden ook geleverd vanuit ons verkooppunt (shop-in-shop bij De Groot Diervoeders) in Dronten. Hier kunt u terecht voor service, onderhoud en verkoop van de robotmaaiers. Adres: De Groot Diervoeders BV De Aar 18 8253 PN in Dronten, telefoon: 0321-311755. 


Tuinmachines Willem de Groot Etesia ET MowersTuinmachines Willem de Groot robomowTuinmachines Willem de Groot imow